Huomio, 1990-luvulla kuvioissa olleet Metallican ystävät! Yhtye pyytää apuanne

4.2.2022 09:24

Metallica näyttää viehtyneen vanhojen aikojen muistelemiseen. Orkesteri on julkaissut vanhempien albumiensa juhlavuosina näistä muhkeat erikoispainokset – viimeksi viime vuonna tuli saataville järkälemäinen viisi lp:tä, 14 cd:tä ja viisi dvd:tä sisältävä versio vuoden 1991 ”Mustasta levystä”. Nyt orkesteri valmistautuu siirtymään seuraavien tuotosten kimppuun, ja ne ovat tietysti 1990-luvun mielipiteitä jakaneet Load– ja Reload -albumit.

Blabbermouth kertoo yhtyeen lähettäneet fanikerhonsa jäsenille viestin, jossa pyydetään yleisön valokuvia, äänitteitä ja muuta aineistoa noiden levyjen ajoilta. Materiaali epäilemättä kiinnostaa yhtyettä, vaikka lähettäjä ei fan clubin jäsen olisikaan.

”Tarvitsemme kaikkea, mitä teillä on elokuusta 1995 syyskuuhun 1998: itse ottamianne keikkakuvia, kuvia fanitapaamisista, flyereitä, pääsylippujen kantoja, backstage-passeja, mitä tahansa muistoesineitä mitä teiltä löytyykään tuolta ajanjaksolta”, yhtye kirjoittaa.

”Voitte jättää jälkenne näihin levyihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen submissions@metclub.com. Mikään ei ole liian pientä tai merkityksetöntä, jakakaa arkistonne muiden fanien kanssa ja muistellaan menneitä yhdessä!”

Niin että sinne vain viestiä, mikäli haluat aineistoasi mukaan juhlajulkaisuihin. Metallica soitti noina vuosina Helsingin Jäähallissa 18.–19.11.1996, joten ainakin pääsylippujen jämiä varmaan löytyy jostain.

Lisää luettavaa