Huonoja uutisia vanhan Machine Headin ystäville: ei taidettu saada Suomeen sitä odotettua juhlakeikkaa

11.6.2021 09:21

Kun koronapandemia iski, yksi ensimmäisistä uhreista keikkarintamalla oli Machine Headin konsertti Helsingin The Circuksessa. Yhtyeen oli määrä saappua Suomeen juhlistamaan maineikasta debyyttilevyään alkuperäisen miehistönsä voimin, mutta sitten kävi kuten kävi. Toukokuulle 2020 suunniteltu keikka siirrettiin saman vuoden marraskuulle, mutta eihän siitä mitään tullut, ja nyt kuuluu tietoja, että koko juhlakiertue on haudattu ja yhtye on siirtynyt uusien kujeiden pariin.

Bändiliideri Robb Flynn kirjoitti aiheesta pitkän viestin sosiaaliseen mediaan. Flynnin mukaan ”Burn My Eyesin 25-vuotisjuhlallisuudet ovat ohi” ja kitaristi Logan Mader sekä rumpali Chris Kontos ovat jo kiireisiä toisten bändien riveissä.

”Saavutimme juuti sen, mitä alun perin tavoittelimmekin. Veimme Burn My Eyesin ympäri maailmaa kunnioittaaksemme albumin perintöä. Se oli upea kokemus”, Flynn kirjoittaa. Ilmeisesti bändi sitten ehti kiertää muualla maailmassa ennen pandemiaa.

”Vuonna 2021 Loganilla on useita projekteja vireillä, mukaan lukien yhteistyötä minun kanssani. Chris puolestaan tykittää rumpuineen skeittipunkbändi The Boneless Onesissa.”

Lue Flynnin alkuperäinen päivitys alta. Harmi kun kävi näin, se juhlakeikka olisi ollut kiva nähdä.

Lisää luettavaa