Hynynen vierailla musavideoilla – ensinäytössä tuore Tommy Huovinen & Paholaiset -video

15.5.2014 14:52

Trubaduurina, duona ja Paholaiset-yhtyeensä kanssa keikkaileva laulaja-lauluntekijä Tommy Huovinen on julkaissut uuden Kerran elämässä -musiikkivideon. Huovisen ja Paholaisten viimeisin levy Suden vuosi julkaistiin viime vuonna.

− Kerran elämässä on tekstiltään suht rankka sekä, jos nyt voi sanoa, ikävän ajankohtainen. Se kertoo epäoikeudenmukaisuudesta, yksilön epätoivosta ja kaiken turhuudesta. Yksilö yrittää kamppailla yhteiskunnan koneistoa vastaan jota se ei voi päihittää. Toisaalta teksti jättää auki lopullisen tarinan päätöksen, mikä voi hyvinkin olla onnellinen. Se jää kuuntelijan päätettäväksi, Huovinen kertoo kappaleesta.

− Meillä on jo parina viime vuotena ollut hyvä suksee Lappeenranta−Imatra−Joensuu-akselilla ja noiden keikkojen myötä olen tutustunut paikallisiin muusikoihin. Kun pohdimme videon käsikirjoitusta, mieleeni välähti että herra Hynynen, jos kuka, olisi kuin luotu Jeesuksen rooliin tai siis Jeesuksen kaltaisen hahmon osaan. Sekä ulkoiselta habitukseltaan että asenteeltaan. Siis juuri niin, että se on mahdollisimman vastakohtainen esikuvaansa nähden.

Tommy Huovinen otti yhteyttä mieheen yhteisten tuttavien kautta.

− Hän innostui biisista, piti ideasta ja tahtoi jeesata meitä eteenpäin. Tiettty vanhana punkkarina juuri tuo ”ihmisen pojan” rooli oli varmasti myös luontevan epäsovinnainen. Kuvaukset tehtiin parissa päivässä Lappeenrannassa Kotiteollisuuden ollessa keikkatauolla.

Katso Tommy Huovisen ja Paholaiset-yhtyeen tuore Kerran elämässä -musiikkivideo alla.

Lisää luettavaa