Iloisia uutisia Hanoi Rocksin ystäville: keikkoja saattaa olla tulossa lisää, sanoo Andy McCoy

4.10.2022 14:54

Hanoi Rocks palasi ensimmäisten levyjensä kokoonpanossa lavalle Michael Monroen juhlakonsertissa 23. syyskuuta. Reunion keräsi ansaitusti runsaasti huomiota aina ulkomaita myöten, ja tapahtuman jälkeen alkoi välittömästi spekulointi sillä, oliko tämä ainutkertainen tapahtuma vai olisiko tulevaisuudessa luvassa lisääkin esityksiä. Nyt Andy McCoy varmistaa, että uusia keikkoja harkitaan jo.

”Lisää keikkoja on ehkä tulossa, mutta en kommentoi niitä sen tarkemmin. Ne ovat erittäin valikoituja eivätkö yhtään halpoja keikkoja”, Soundin puhelimitse tavoittama McCoy kertoo ja jatkaa:

”Keikkoja tehdään, koska Hanoi on niin arvokas. Hanoi Rocks muutti koko rock’n’rollin suunnan. Jos katsoo Guns N’ Rosesia, niin Axl ei osaa enää laulaa, se on pilannut äänensä, ja Mötley Crüe nyt on aina ollut ihan paska. Eli ei meillä hirveästi skabailijoita ole.”

Milloin yhtye sitten voisi olla palaamassa lavalle, tänä vai ensi vuonna? Tähän ei Andy halua sanoa mitään.

”En voi vastata mitään aikataluihin. Pitää istua alas Miken kanssa ja puhua läpi, mitä tehdään ja mitä ei. Tarjouksia on jo tullut”, McCoy kertoo ennen kuin päättää puhelun ja jatkaa kesken jäänyttä palaveriaan tiedottajansa kanssa.

Siispä odotamme lisätietoja! Miten mahtaa olla, olisiko ensi kesänä tiedossa Hanoin suuri kesäfestarikiertue? Ottajia varmasti riittäisi.

Lisää luettavaa