Iron Maiden kääntää seuraavaksi katseensa Somewhere in Timen suuntaan – uutta kiertuetta puuhataan jo

Iron Maiden ei näemmä malta pysyä pois tien päältä. Orkesterin Legacy of the Beast -kiertue on vielä kesken – rundin viimeinen keikka soitetaan 27.10. Floridassa –, mutta bändille on jo buukattu seuraavan rundin ensimmäisiä päivämääriä. Ja tuosta kiertueesta tuleekin huomionarvoinen kaikille yhtyeen 1980-luvun tuotannon ystäville.

Kiertue on nimittäin nimeltään The Future Past Tour, ja se rakentuu vuoden 1986 Somewhere in Time -levyn ympärille. Ainakin Soundin verkkotuottaja ottaa tämän tiedon ilolla vastaan, sillä mainittu levy jo jotenkin aina jäänyt Powerslaven, Number of the Beastin ja Seventh Son of the Seventh Sonin varjoon. Hienoja biisejähän tuossa riittää vaikka millä mitalla, eikä niitä kaikkia ole vielä edes kuultu keikalla. Joko nyt ilmoille kajahtaisi eeppinen päätösbiisi Alexander the Great, jota ei syystä tai toisesta ole koskaan kelpuutettu settiin?

Suomea ei ole mukana nyt julkaistuilla keikkapäivämäärillä, mutta eipä olisi kummoinen ihme, jos orkesteri saataisiin tännekin. Sen verran vankka menekki orkesterilla kuitenkin on, ja sen verran uskollisesti yhtye on meille asti ennättänyt. Lisätietoja kiertueesta ja ensimmäiset keikkapäivät löytyvät Maidenin verkkosivuilta. Katso tulevan rundin mainosvideo alta: