Iso-Arska otti ja meni kuittailemaan Nickelbackille somessa – bändi vastasi sohaisemalla Terminaattoria melkoisen arkaan paikkaan

Toimintatähti, kehonrakennuslegenda ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger asetti itsensä uransa tähän saakka kenties täpärimpään pinteeseen heittämällä puolihuolimattoman vitsin kanadalaisen laulu- ja soitinyhtye Nickelbackin kustannuksella. Rohkea teko, kun ottaa huomioon yhtyeen tehtyä vastikään selväksi, ettei sen kustannuksella parane enää heitellä mitä tahansa hetulaa. Consequence of Sound uutisoi niin sanottujen servausten vaihdon alkaneen Arskan kritisoitua Yhdysvaltojen nykyistä hallintoa Twitterissä seuraavasti: ”Kun kongressi on epäsuositumpi kuin herpes ja Nickelback, miten ihmeessä 97% heistä voidaan valita uudelleen? Gerrymandering.”

Nickelback-leirissä ei sen enempää bändin epäsuosioon viittaamista kuin herpes-vertailuakaan katseltu hyvällä ja vastaus Schwarzeneggerille olikin nopeaa ja viiltävää sorttia: ”Suuret fanit. Hyväksyntämittaa tämä: Batman ja Robin. Olkaa hyvä ja jättäkää meidät viisauksistanne jatkossa pois. Danke Shön Herr Governator.”

Orkesterin framille nostamassa, usein kaikkien aikojen huonoimpiin listattavassa elokuvassa Jäämiestä näytellyt Schwarzenegger huomasi heti erheensä ja päätyi tunnustamaan tappionsa rehdin itseironisella vastauksellaan: ”Tuo oli… kylmäävää. Toivon, että olemme yhtä mieltä Gerrymanderingin jäädyttämisestä kaverit. Kiitos vastauksestanne.”

Loppu hyvin, kaikki hyvin.