Jaahas, nythän näyttäisi siltä, että Corey Taylorin soolotuotannon ystäville on tarjolla mitä huomionarvoisempia uutisia

21.1.2023 22:14

Slipknot-laulaja Corey Taylorin sooloyhtyeen basisti Eliot Lorango julkaisi Facebookissa varsin huomionarvoista kuvamateriaalia. Miehen jakamissa otoksissa nähdään Taylor kumppaneineen soittopuuhissa studion uumenissa. Työn alla on uusi Taylor-sooloalbumi, jonka tuotannosta vastaa Blabbermouthin mukaan Jay Ruston.

Taylor puheli viime kesänä SiriusXM:n Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelmassa CMFT-levyn seuraajasta seuraavanlaisesti:

”Menemme studioon paukuttamaan sen kasaan ja valmiiksi. Kun Slipknot-rundi on hoidettu, kasaan siistin ’rock on palannut’ -tyyppisen soolokiertueen ja alan ottaa mukaan nuorempia — ei ehkä pelkästään nuorempia rockbändejä vaan sellaisia, jotka eivät ole saaneet mahdollisuuksia tai sellaista huomiota kuin pop- ja hip hop -aktit tai minä. Aion siis toden teolla yrittää kantaa rockin lippua ja antaa nuoremmille tilaisuuksia, samoin mahdollisesti sellaisillekin keskitason bändeille, jotka eivät ole moisia juuri saaneet. On niin monia mahtavia bändejä.”

Alla Lorangon päivitys.

Lisää luettavaa