Jahas, taas mennään: veteraanirokkari sanoo, ettei aselakien kiristämistä ajavilla opiskelijoilla ole sielua

Alkuviikosta Eagles of Death Metal -solisti Jesse Hughes sai roppakaupalla kuraa niskaansa kritisoituaan aselakien kiristämistä ajavia opiskelijoita Instagramissa. Vastaava kohtalo ei näyttäisi kiistanalaisilla mielipiteillään aiemminkin hämmentänyttä laulaja-kitaristi Ted Nugentia juuri pelottavan – sen verran suoraa tekstiä Motor City Madman aiheesta tuoreessa haastattelussaan latelee.

”Nämä lapsiraukat. Olen pahoillani, että joudun sanomaan tämän, ja se todellakin sattuu, mutta todisteet ovat kiistämättömät: heillä ei ole sielua”, Nugent toteaa.

”Amerikan tyhmentäminen ilmenee akateemisten oppilaitosten kulttuurillisessa riistossa. Ne opettavat nuorille valheita ja mediakin tyrkyttää heille pelkkiä valheita”, mies vaahtoaa. ”Olen todella pahoillani heidän puolestaan, koska se ei ole ainoastaan tietämätöntä ja vaarallisen typerää, vaan myös sielutonta. Lakia noudattavien amerikkalaisten perheiden kimppuun hyökkääminen, kun tunnetut ja ennalta-arvattavat murhaajat tekevät hirmutöitään, on sieluttomuuden multihuipentuma.”

Voit katsoa ja kuunnella Nugentin haastattelupätkän alta.