Jälleen uusi käänne Mick Marsin ja Mötley Crüen välisessä väännössä – kitaristi heitti ilmoille yllättävän kommentin

25.2.2024 13:59

Kitaristi Mick Marsin ja Mötley Crüen välinen draama on ollut tiuhaan otsikoissa aina viime vuoden alkupuolelta lähtien. Leirien välillä on taitettu peistä niin julkisuudessa kuin lakituvassakin, eikä sovinto ole tähän saakka näyttäytynyt erityisen todennäköisenä lopputulemana. Vain muutama päivä sitten Mars itse sanoi, ettei usko sopuun entisten kumppaneidensa kanssa.

Nyt kitaristi kuitenkin toteaa olevansa avoin tekemään vielä musiikkia yhtyeen kanssa.

”No, minulta vei 40 vuotta [julkaista soololevy] koska Mötley oli tärkeysjärjestyksessä edellä”, Mars toteaa Audacity Check Inin haastattelussa, josta uutisoi Metal Sucks. ”Nyt kun olen eläkkeellä voin olla vain oma itseni. Jos Mötley haluaisi säveltää kanssani biisejä suostuisin, tietenkin. Mutta toistaiseksi olen vain itsekseni.”

Mars joutui omien sanojensa mukaan jättäytymään sivuun kiertue-elämästä selkärankareuman takia, mutta oli valmis äänityspuuhiin ja nousemaan bändin kanssa lavalle aina silloin tällöin. Mötley Crüe kuitenkin pestasi Marsin tilalle John 5:n. Tämän jälkeen Mars on väittänyt yhtyeen muun muassa yrittäneen leikata hänen osuutensa tuloista 25 prosentista viiteen prosenttiin. Mötley Crüe on puolestaan katsonut, ettei Mars ei voi olla bändin jäsen kitaristin ehdottomalla järjestelyllä.

Lisää luettavaa