Jälleen yksi… – Combat Rock Shop -levyliike sulkee ovensa

Oi ja voi. Uutta toivoakin kuitenkin on.

Combat Rock Shop ehti palvella yhteensä 12 vuoden ajan.

Seuraavaksi uutinen, jota et luultavasti halunnut lukea: Helsingissä vuodesta 2004 alkaen toiminut, punk- ja hc-orientoitunut levykauppa Combat Rock Shop lopettaa toimintansa. Viimeisen kerran liike on auki lauantaina 27.8.2016.

Vaasankadulla vuodesta 2009 sijainnut, Endstand- ja I Walk The Line -yhteyksistäkin tuttujen Janne Tammisen ja Jani Koskisen perustama ja omistama putiikki tiedotti asiasta virtuaalisesti Facebook-sivullaan.

”Viimeisen kerran ollaan auki lauantaina 27. elokuuta. Aika aikaa kutakin jne. Tulkaahan käymään tai tilailkaa vielä kun se on mahdollista ja kiitos jo tässä vaiheessa kaikille teille kuluneista vuosista!” toivotellaan puolestaan liikkeen virallisilla verkkosivuilla.

Samaan hengenvetoon valetaan kuitenkin myös uutta toivoa:

”PS. Helsinkiin saattaa syksyllä ilmestyä uusi samanhenkinen kauppa, ehkä jopa samaan osoitteeseen vähän samaan tyyliin kuin aikanaan kävi meidän ja Oskun Divarin kanssa. Mutta ei siitä vielä tämän enempää.”

Pidetäänhän peukut pystyssä ja levykaupat hengissä, jottei Epe’sin, The Funkiestin ynnä muiden muodostamaan ketjuun tulisi enää yhtään lenkkiä lisää.