James Hetfield jatkaa uraansa näyttelijänä – seuraavaksi on vuorossa rooli länkkärissä, mukana kovia nimiä

3.3.2023 09:21

Metallican James Hetfield nähtiin vuonna 2019 poliisin roolissa sarjamurhaajaelokuvassa Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Ilmeisesti kokemus oli miellyttävä, sillä Hetfield on Deadlinen mukaan lähtemässä mukaan uuteen elokuvaprojektiin, ja tällä kertaa vuorossa on aito western. Mikäpä muukaan genre sopisi paremmin suurena metsästämisen ystävänä tunnetulle Metallica-kipparille.

Projektin nimi on The Thicket, ja elokuva on tällä hetkellä kuvausvaiheessa. Elokuva perustuu Joe R. Lansdalen kirjaan ja kertoo tarinan nuoresta, viattomasta miehestä, joka lähtee pelastamaan siskoaan rosvojoukkion kynsistä. Mainitun rosvojoukon johtajana nähdään muuten Juliette Lewis (Natural Born Killers, From Dusk till Dawn), mielenkiintoinen valinta. Elokuvan muita näyttelijöitä ovat Game of Thrones -tähti Peter Dinklage, Levon Hawke, Esmé Creed-Miles, Leslie Grace ja Gbenga Akinnagbe.

Hetfieldin roolihahmosta ei ole tässä vaiheessa tietoa, kuiten ei elokuvan ensi-iltapäivästäkään. Nytpä laulajalla on aikaa kuvauspaikalla ihmetellä, kun Metallica pitää keikkahommista hetken taukoa ja lähtee vasta huhtikuun lopussa taas tien päälle. Siinä vaiheessa on se uusi 72 Seasons -levykin jo julki, hyvä!

Lisää luettavaa