Jason Bonham väitti saaneensa alaikäisenä huumeita Led Zeppelin -muusikolta, peruu nyt puheensa – ”Pyydän herra Pagelta vilpittömästi anteeksi”

Jason Bonham

Bonhamin mukaan hänen tarinansa ei olekaan totta.

Edesmenneen Led Zeppelin -rumpali John Bonhamin poika, itsekin ansioitunut muusikko ja rumpali Jason Bonham vieraili hiljattain Howard Sternin radio-ohjelmassa ja kertoi muun muassa tarinan siitä, miten tämä olisi saanut ensimmäistä kertaa kokaiinia 16-vuotiaana isänsä yhtyetoverilta, kitaristi Jimmy Pagelta.

Bonhamin kertomuksesta uutisoitiin laajasti – myös Soundissa – ja nyt Bonham on julkaissut nettisivuillaan virallisen anteeksipyynnön, jossa tämä vetää sanojaan takaisin erityisesti tämän väittämän osalta ja pahoittelee Jimmy Pagelle aiheuttamaansa mielipahaa. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Joskus 9. huhtikuuta 2019 tienoilla minä, Jason Bonham, annoin haastattelun radioon Howard Sternille. Haastattelussa annoin tiettyjä epätosia ja loukkaavia lausuntoja, jotka liittyivät legendaarisen Led Zeppelin -yhtyeen herra James Pageen (aka Jimmy Pageen). Vedän kaikki haastattelussa antamani herra J. Pageen liittyvät alentavat ja herjaavat kommentit vilpittömästi takaisin. Erityisesti valheellisen väittämän siitä, että herra Page olisi tarjonnut minulle laittomia aineita, kun olin alaikäinen tai ylipäänsäkään”, Bonham kirjoittaa.

”Pyydän herra Pagelta vilpittömästi anteeksi, että sanoin tällaisia perusteettomia ja epätosia kommentteja hänestä. Pitkään jatkuneesta kunnioituksesta herra Pagea kohtaan en aio kommentoida haastattelua enempää ja lupaan olla antamatta enempää lausuntoja, jotka herra Page saattaa tulkita halventavaksi, nyt tai tulevaisuudessa.”

Alla kuvakaappaus Bonhamin anteeksipyynnöstä (suurenna kuvaa klikkaamalla).

Jason Bonham pyytää nettisivuillaan Jimmy Pagelta anteeksi. Kuvakaappaus: jasonbonham.net