Jefferson Starship palaa pitkän tauon jälkeen – Ensimmäinen single tulevalta ep-levyltä julki

Mother of the Sun on ensimmäinen uusia kappaleita sisältävä julkaisu 12 vuoteen.

Jefferson Airplane -yhtyeestä omaksi orkesterikseen kehittynyt Jefferson Starship julkaisee 21. elokuuta uuden ep-levyn Mother Of The Sun. Kyseessä on 70-luvun puolivälissä toimintansa aloittaneen yhtyeen ensimmäinen uusia biisejä sisältävä julkaisu sitten vuoden 2008 Jefferson’s Tree Of Liberty -albumin eli 12 vuoteen. Levy on omistettu vuonna 2016 kuolleelle Jefferson Airplane- ja Jefferson Starship -perustajajäsen Paul Kantnerille.

Seitsemän biisiä käsittävästä julkaisusta on tarjolla esimakua osuvasti nimetyn It’s About Time -kappaleen muodossa, jonka voit kuunnella tuosta alapuolelta. Kappaletta on ollut kirjoittamassa yhtyeen alkuperäinen laulaja, myös Jefferson Airplanesta tuttu Grace Slick. Levyltä löytyy myös kappale, jota tekemässä on ollut vuonna 2018 menehtynyt Marty Balin. Lisäksi  bändissä 70- ja 80-luvuilla vaikuttanut basisti Pete Sears on mukana kolmella ep:n kappaleella.

Jefferson Starship -yhtyeessä vaikuttavat tänä päivänä perustajajäsen David Freiberg (laulu ja kitara), pitkäaikainen rumpali Donny Baldwin, vuonna 2008 liittynyt laulaja Cathy Richardson, basisti ja kosketinsoittaja Chris Smith sekä kitaristi Jude Gold.