Jerry Only kommentoi Glenn Danzigin paluuta Misfitsin riveihin – Kurkunleikkaamishimo vaihtui reunioniksi

Jerry Only

Kuten viime viikolla uutisoimme, legendaarinen horrorpunk-yhtye The Misfits palaa klassisessa kokoonpanossa Riot Fest -keikoille tulevana syksynä. Pitkään toisilleen vihoitelleet ja oikeudessa Misfits-nimen käyttöoikeuksista tapelleet laulaja Glenn Danzig ja basisti Jerry Only hautasivat sotakirveet ja Danzig palaa ainakin parin keikan ajaksi yhtyeeseen.

Rolling Stone -lehti haastatteli Onlya uudelleenyhdistymisestä ja hänen suhteestaan Danzigiin.

– Emme missään vaiheessa katkaisseet ystävyyttämme, olimme vain toistemme vastustajia, Only sanailee ja ottaa vertailukohdaksi koripallon.

– Larry Bird ja Michael Jordan eivät pitäneet toisistaan pelikentällä, mutta matsin jälkeen baarissa kaikki on hyvin.

Danzig tapasi Onlyn ja Misfitsin manageriportaan tammikuussa keskustellakseen bändin nimeen ja oheistuotteisiin liittyvistä yksityiskohdista ennen uusia käräjöintejä.

– Kun menimme tapaamiseen, halusimme leikata toistemme kurkut auki. Aluksi tie vei kohti oikeussalia, mutta lopulta päädyimmekin uudelleenyhdistymiseen. Kun poistuimme tapaamisesta, tiesimme, että tulemme soittamaan yhdessä. Se oli hieno tunne.

Misfits soittaa kaksi keikkaa syksyllä, mutta jatko on vielä auki. Onlyn tähtäin on näissä kahdessa keikassa, ja hän on tyytyväinen, mikäli ne sujuvat ongelmitta.

– Olen vitun iloinen, jos pääsemme sinne saakka. Voin luvata, että minä hoidan osani kunnolla. Glenn tulee hyvin toimeen managerini kanssa, joten hän saa huolehtia, että sekä minä että Glenn saamme mitä haluamme. Sillä kun laitat kaksi tiikeriä häkkiin, tulee ongelmia. Minulta vei 39 vuotta ymmärtää tämä.

– Mutta en olisi missään nimessä ryhtynyt tähän, jos Glenn ei olisi täysillä mukana. Sanoin hänelle, että ’Minä tiedän kaikki biisit, joten valitse sinä mitä soitetaan. Näin pystyt antamaan kaikkesi ja show’sta tulee paras mahdollinen’. Sitten kävimme biisit läpi. Halloween, tietysti Die Die My Darling, Last Caress… Pam pam pam! Saimme noin vain kasaan 30 kappaleen setin.