Joe Perryn mukaan Aerosmithiltä ei kannata odottaa uutta musiikkia ihan lähitulevaisuudessa – ”Olisihan se hienoa, mutta…”

Kitaristi sanoo haluavansa tällä hetkellä mieluummin keikkailla niin paljon kuin pystyy.
20.6.2023 18:55

Rockveteraani Aerosmith julkisti keväällä lähtevänsä loppuvuodesta jäähyväiskiertueelle. Peace Out! -kiertue alkaa 2. syyskuuta ja käsittää tällä hetkellä vain kierroksen Pohjois-Amerikassa. Laajeneeko kiertue siitä vielä myöhemmin esimerkiksi Eurooppaan, ei ole vielä tätä kirjoittaessa selvillä. Näin saattaa kuitenkin hyvin olla, sillä tuoreessa Classic Rockin haastattelussa kitaristi Joe Perry sanoo keikkailun olevan tällä hetkellä prioriteetti numero yksi.

”Tällä hetkellä haluan meidän kiertävän niin paljon kuin kykenemme. Haluan mennä ja soittaa faneillemme. Käytämme kaiken keskittymisemme nyt siihen”, kitaristi toteaa.

Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että seuraajaa Perryn vuoden 2018 Sweetzerland Manifesto -sooloalbumille (josta julkaistiin hiljattain uusi bonusbiisejä sisältävä MKII-versio) saatika Aerosmithin vuoden 2012 Music from Another Dimension! -pitkäsoitolle ei myöskään kannata odottaa henkeään pidätellen.

”Jos meillä olisi aikaa työstää uutta musiikkia, olisihan se hienoa, mutta Stevenin (Tyler, laulaja) tuntien ja meidän iän huomioiden sekä sen, mitä levyn tekeminen vaatii… Enpä tiedä. Minä soitan ja sävellän jatkuvasti, mutta en osaa tässä vaiheessa vielä sanoa. Minä haluan vain päästä kiertueelle ja soittaa faneillemme.”

”Emme ole koskaan olleet niitä bändejä, jotka ovat suunnitelleet, että ’Okei, näin tapahtuu seuraavan kolmen vuoden aikana, tätä tapahtuu siitä viiden vuoden aikana’. Varsinkaan nyt, kun olemme jo tässä iässä. Ilma alkaa olla aika ohutta jo ja niin monet ottaneet askeleita niin sanotusti seuraavalle askelmalle.”

Lisää luettavaa