”Jos fyysisesti häiritset Metallijumalan esitystä, tiedät kyllä miten käy” – Rob Halford kommentoi potkukohua

25. toukokuuta kuvattu Judas Priest -video on mennyt viime päivinä sen verran näyttävästi viraaliksi, että itse Rob Halford katsoi parhaaksi kommentoida asiaa. Juttuhan meni niin, että Halford potkaisi eturivin fanin kädessä olleen puhelimen komeassa kaaressa toiseen päähän salia. Katso videotallenne episodista alempaa.

Loudwire lähetti Priest-leiriin viestin ja kysyi, miksi Halford noin kiukkuisesti reagoi. Olihan eturivissä rivi muitakin puhelimia, eivätkä ne yleensä keikoilla ole laulajaa noin kiusanneet. Vastaus on lyhyt ja ytimekäs:

”Fakta on, että fanimme voivat kuvata meitä sydämensä kyllyydestä ja katsoa keikkamme puhelimistaan ennemmin kuin oikeasti paikan päällä. Mutta jos fyysisesti häiritset Metallijumalan esitystä, tiedät kyllä, miten käy”, Priestin vastauksessa lukee.

Muut paikalla olleet katsojat ovat sosiaalisessa mediassa arvelleet, että epäonnisen kuvaajan käyttämä salama häiritsi laulajaa siinä määrin, että tämä menetti malttinsa tyystin. Ja olisikohan muutenkin ollut Halfordilla huono päivä. Tässä joka tapauksessa puhelinepisodi koko komeudessaan: