Jos katsot tänään vain yhden musiikkiaiheisen videon, miksipä et hämmästelisi kuinka komeasti leopardiasuinen Bruce Dickinson tulkitsee Tom Jonesia?

Onko olemassa jotain, johon Bruce Dickinsonin lahjat eivät riittäisi?

https://www.facebook.com/SteveHarrisFanClub/videos/1340449805977489/

Steve Harris Fan Clubin Facebookissa alkuvuodesta jakama videomuotoinen tuulahdus menneiltä ajoilta on saanut viime aikoina aivan uutta nostetta alleen, eikä ihme – nyt puhutaan kuitenkin sen verran messevästä audiovisuaalisesta pläjäyksestä. Kyseisellä videotallenteella tulloin vielä ex-Iron Maiden -solistina operoinut Bruce Dickinson vieraili näet vuonna 1997 brittiläisessä Last Chance Lottery -visailuohjelmassa ja sai sen tuoksinassa esitettäväkseen Tom Jonesin tunnetuksi tekemän Delilah-klassikon.

Melkoisen näyttävään pukuun sonnustautuneelle Dickinsonille tämä ei tietenkään muodostunut minkäänasteiseksi ongelmaksi, vaan mies antoi palaa koko sielunsa kyllyydestä sellaisen tulkinnan, että Tomppa itsekin lienee ollut kummissaan. Eipä siis mikään ihme, että mies ilmestyi tästä vain pari vuotta myöhemmin takaisin Rautaneidon keulille. Pelkkää sattumaako? Ehkäpä, ehkäpä ei.