Jotain vähän erilaista bändipaitojen oheen – Seattlessa julkaistaan pian harvinaisen uskottava Soundgarden-oheistuote

Saisiko olla annos maukasta Soundgarden-jäätelöä? Pian sellaista nimittäin on saatavilla – ainakin Yhdysvaltain Seattlessa.

Paikallinen Full Tilt Ice Cream on kehittänyt kotikaupunkinsa grungeylpeyden innoittamana Black Hole Rum -nimisen jätskin, joka ilmaantuu kauppoihin sopivasti Halloweenin aikoihin 30. lokakuuta. Sen tarkempaa tietoa herkun sisällöstä ei löydy kuin että rommia siinä nyt ainakin nimen perusteella on. Olisivatko keksineet lisätä sekaan lakritsaakin, jos jäätelö kerran on mustaa kuin musta aukko?

Hivenen yllättäen Soundgarden-jätski ei ole Full Tilt Ice Creamin ensimmäinen bändijäätelö. Vuonna 2013 yhtiö lanseerasi Mudhoney-jätskin, ja löytyypä yhtiön kotisivuilta Sub Pop -jäätelökin.

Entä mitä kuuluu Soundgardenille musiikkirintamalla? Yhtye on ollut vuonna 2012 julkaistun King Animal -paluulevynsä jälkeen aika hissukseen. Tähän saattaa kuitenkin olla lähiaikoina tulossa muutosta, sillä viimeksi heinäkuussa Ben Shepherd ja Matt Cameron kertoivat yhtyeen äänittäneen kuutisen kappaletta uutta levyä varten. Lisätietoja odotellessa!