Joulukalenteri, luukku 2: CMX-kitaristi Janne Halmkrona suosittelee

Soundin joulukalenterissa päivittäin joku artisti raottaa luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukusta 2 kurkistaa CMX:n Janne Halmkrona, joka haluaa nostaa esiin The Walkind Dead -sarjasta tutun kappaleen.

”Nykyään kun en juurikaan kuuntele radiota muualla kuin autossa, niin uusiin artisteihin törmää sattumanvaraisesti lähinnä amerikkalaisten tv-sarjojen lopputekstien aikana. Viimeisin tällainen tuttavuus oli yhdessä Walking Dead -jaksossa. Nickdrakemainen akustisen kitaran näppäily herätti heti mielenkiinnon. Sen päälle vahvalla äänellä tulkittu hyvinkin tutulta kuulostava bluesmelodia pakotti selvittämään kenestä on kyse. Hämmentävää oli havaita, että kyseessä oli reilu parikymppinen brittikaveri, Jamie N Commons nimeltään. Muusta miehen materiaalista en niin hirveästi innostunut, mutta tämä Lead Me Home osui oikeaan kohtaan.”

”Mulla tulee tuosta kappaleesta muuten hyvinkin vahvasti joku toinen biisi mieleen mutta sen verran dementoitunut olen, etten kuolemaksenikaan saa sitä päähäni. Joku Soundin lukija voisi varmaan auttaa. Se on varmaan joku helekutin ilmiselvä juttu.”

– Janne Halmkrona

 

Kuunnelkaa ja kertokaa Jannelle jos keksitte.

Jamie N Commons: Lead Me Home