Joulukalenteri, luukku 21: Lost Societyn Samy Elbanna suosittelee

21.12.2013 08:19

Soundin joulukalenterissa joku artisti raottaa päivittäin luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukussa 21 suosituksensa antaa tammikuun lopulla ensimmäiselle Euroopan-kiertueelleen suuntaavan thrashmetal-komeetta Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna. 

”Kuluvan vuoden kovin levy on Rytmihäiriön Todellisuuden mestari. Albumilta löytyy paljon esimerkiksi Pantera-henkisiä groovejuttuja, joista diggaan ihan pirusti. Tempo pysyttelee sopivan kiivaana ja Gambina-aiheisiin ei kyllästy ikinä. Levyllä on yksinkertaisesti helvetin hieno meininki ja biisit toimivat myös livenä erittäin hyvin!

Yksittäisistä kappaleista mieleen on erityisesti jäänyt Michael Monroen Ballad Of The Lower East Side. Tästä tulee hiton hyvälle tuulelle joka kerta ja kappaleesta on itse asiassa muodostunut Lost Societyn perjantai-iltojen virallinen railatusbiisi… Michael Monroe on muutenkin aivan uskomaton äijä: kovia levyjä tulee ja tulee ja tulee aina vaan. Kaiken lisäksi Ballad Of The Lower East Side palauttaa mieleen hienoja muistoja Ilosaarirockista, kun tsiigattiin Monroen keikkaa aivan fiiliksissä.”

– Samy Elbanna

Rytmihäiriö: Miten saatoinkaan vain tappaa miehen?

Lisää luettavaa