Judas Priest -keulakuva haluaisi ystävästään sir Ozzyn – ”Jos joku ansaitsee tulla lyödyksi ritariksi, niin Ozzy”

28.1.2024 17:54

Judas Priest -laulaja Rob Halford haluaisi, että Ozzy Osbourne lyötäisiin ritariksi. Heviveteraani toi mielipiteensä julki Classic Rockin tuoreessa haastattelussa.

”Jos joku ansaitsee tulla lyödyksi ritariksi, niin Ozzy Osbourne”, Halford sanoo. ”Ihan vain kaikesta ilosta mitä hän on vuosien varrella ihmisille tuottanut.”

Halford ja Ozzy ovat olleet ystäviä jo vuosikymmenien ajan. Judas Priest -keulakuva tuurasi jopa kerran keuhkoputkentulehduksesta kärsinyttä Ozzyä Black Sabbathin keulilla.

Haastattelussaan Halford muistelee myös tapaamistaan edesmenneen kuningatar Elisabet II:n kanssa. Mukana hääri laulaja-lauluntekijä ja televisiopersoona Cilla Black.

”Seisoin jonossa aiemmin tapaamani Cillan kanssa tavatakseni kuningattaren”, Halford kertoo. ”Cilla oli tavannut hänet jo aiemmin ja esitteli meidät: ’Tässä on Rob Halford, hän on lentänyt tänne Suomesta.’ Kuningatar kysyi, että ’soitat musiikkia? Millaista musiikkia?’ ’Heavy metalia’, vastasin ja hän siihen: ’Ai, heavy metalia? Miksi sitä pitää soittaa niin kovaa?’ ’Jotta sen tahdissa voi moshata, teidän korkeutenne.’ Se oli mitä mainioin ilta, puhuin heavy metalista kuningattaren kanssa.”

Judas Priest julkaisee uuden Invincible Shield -albuminsa 8. maaliskuuta.

Lisää luettavaa