Julkimot popsivat nyt tulisia chilejä ALS-tietoisuuden lisäämiseksi – tässä Red Hot Chili Peppers -rumpalin vedet silmiin kirvoittava tyylinäyte

https://twitter.com/RHCPchad/status/970806045785378816

Vuonna 2014 viraali-ilmiöksi noussut jäävesihaaste, jolla pyrittiin lisäämään tietoisuutta lihaksia rappeuttavasta ALS-taudista, on saanut seuraajakseen pippurihaasteen. ALS Pepper Challenge -nimellä kulkeva tempaus toimii siten, että osallistuja videoi itsensä syömässä tulisen pippurin ja haastaa muita tekemään samoin. Juuri näin toimi myös Lou Gehrigin tautinakin tunnetusta sairaudesta kärsivä entinen NFL-tähti Steve Gleason, joka haastoi vastikään Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smithin osallistumaan tempaukseen.

Smith on nyt tarttunut haasteeseen ja ladannut Twitteriin videon kauppareissultaan, jonka tuoksinassa mies huitaisi ärhäkän pippurin huiviinsa. ”On ironista, etten edes pidä chilipippureista – en ole tulisten pippureiden ystävä”, mies kommentoi ennen suoritustaan, haastaen samalla koomikko-näyttelijä Will Ferrellin ja Pearl Jam -kitaristi Mike McCreadyn seuraamaan perässä.

Voit katsoa Smithin suorituksen yltä.