Jumalan ongelmalapsi – Willie Nelson julkaisee uuden albumin päivää ennen 84-vuotispäiväänsä

Willie Nelson julkaisee uuden God’s Problem Child -nimisen albuminsa 28.  huhtikuuta. Countrylegenda täyttää itse julkaisun jälkeisenä päivänä jo 84 vuotta.

Levyn kappaleet ovat syntyneet monien muusikoiden ja yhteistyökumppanien kynästä ja levyllä myös kuullaan lukuisia vierailijoita, kuten albumin nimikkokappaleella laulava, viime marraskuussa menehtynyt Leon Russell. Menehtyneitä muusikoita kunnioitetaan myös levyn muillakin kappaleilla, esimerkiksi albumin päättävä He Won’t Ever Be Gone on hatunnosto Nelsonin vanhalle ystävälle Merle Haggardille, joka nukkui pois huhtikuussa.

Llevyltä löytyy myös Nelsonin huumoriakin. Esimerkkinä tästä käy kappale Still Not Dead, jonka ideaa Nelson kuvaili Rolling Stone -lehdessä.

– Muutaman viime vuoden aikana olen ainakin kolmesti herännyt ja lukenut lehdestä, että olen kuollut. Joten ajattelin vain kertoa kaikille, että sellaiset puheet ovat hevonpaskaa, Nelson nauraa.

Uuden albumin puolestaan avaa kappale Little House On The Hill, jonka on kirjoittanut Nelsonin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, tuottaja Buddy Cannonin 92-vuotias äiti Lyndel Rhodes.