Juuri saamamme tiedotteen mukaan ”Remu Aaltonen is back!” – ja vielä Michael Monroen tuella!

Kaikenlaista sitä tapahtuukin rockmaailmassa. Justiinsa eilen 90-vuotisjuhliaan viettänyt Chuck Berry uutisoi julkaisevansa uuden albumin, ja tänään Soundin toimitukseen ilmaantui tiedote, jonka mukaan itse Remu Aaltonen aktivoituu levytysrintamalla.

”Tätä ei ehkä ole osattu odottaa, mutta totta se on: Remu is back!” Tiedotteessa ilmoitetaan. 18. marraskuuta julkaistaan Remu & Hurriganesin uusi, englanninkielinen albumi Electric Play.

Albumi on sikälikin huomionarvoinen, että sillä vierailee myös toinen suomalaisen rockin pesunkestävä ikoni: Michael Monroe on mukana laulamassa ja soittamassa huuliharppua kappaleella Catch Me. Muita vierailevia tähtiä ovat ainakin Ile Kallio (kitara), Tatu Mannberg (kitara) ja Hannu Sormunen (kitara ja taustalaulu).

Sekä albumilla että keikoilla Remu & Hurriganes -kokoonpanon muodostavat Remun lisäksi Arska Rautajoki (rummut), Nipa Niilola (kitarat & taustalaulu), Antti Rautajoki (kitarat) ja Jaska Ylä-Rautio (basso). Levyn julkaisee musiikkituottaja Hannu Sormusen uusi yhtiö Lasso Entertainment Oy.

Esimakua albumilta kuullaan jo perjantaina 21. lokakuuta, kun albumin nimibiisi julkaistaan singlenä. Jäämme odottelemaan.