Jyrki 69 yllättää yhteisbiisillä takavuosien teinitähden kanssa – Human League -cover on goottiklubien tanssilattialle sopivaa materiaalia

Kappale on mukana Jyrki 69:n tulevalla sooloalbumilla.
1.12.2021 08:35

The 69 Eyes -keulahahmo Jyrki 69 on pitänyt itsensä kiireisenä julkaisurintamalla. Alkuvuodesta näki päivänvalon The 69 Cats -albumi ja syksyllä ilmestyi Vexin lauluja -kokoelma, jolla laulaja on myös mukana. 19. joulukuuta päivänvalon näkee puolestaan miehen uusi sooloalbumi American Vampire. Tänään levyltä on julkaistu viimeisin maistiainen, jolla laulaa Jyrkin lisäksi I Think We’re Alone Now -hitistä tunnettu takavuosien teinitähti.

”Levy-yhtiö Cleopatra Records halusi levylle vielä jotain goottiklubien tanssilattialle sopivaa matskua ja yllättäen tästä Human League -klassikosta ei ole juurikaan tehty covereita. Rytmit veti friscolainen DK-Zero -elektroryhmä ja duetoksi kaivettiin 80-luvun pop-legenda Tiffany”, Jyrki 69 kommentoi.

”Tiffanyhan on se alkuperäinen Britney, naapurin pop-tyttö. Mä oon aiemmin levyttänyt dueton Wanda Jacksonin kanssa, joka on 50-luvun rock-legenda – nyt oli hauska saada vähän tuoreempaa legendaa kehiin! Täydellistä! Korona tietenkin romutti kaikki video- ja muut suunnitelmat. Toivottavasti jengi kuitenkin pääsee joraan tätä jonnekin neonvalojen ja savujen keskelle klubiympäristöön pian.”

 

Lisää luettavaa