Kakkapyllykauppa saavutti täysi-ikäisyyden – Uusien liikkeiden avajaiset tänään Kuopiossa ja Helsingissä

Onneksi olkoon, 18-vuotias Levykauppa Äx!

Kuvalähde: Levykauppax.fi

Tänään 30. tammikuuta 2016 on kulunut päivälleen 18 vuotta siitä, kun Jari ja Jyri Lipponen avasivat ensimmäisen Levykauppa Äxän Kuopioon. Erityisesti mainiosta markkinoinnistaan ja viestinnästään tunnettu ketju on levymyynnin laskusta huolimatta onnistunut säilyttämään paikkansa ja kivijalkamyymälänsä, joita on yhteensä yhdeksän kahdeksalla eri paikkakunnalla. Levykauppa Äx on myös pokannut vuosien varrella useita palkintoja muun muassa Musiikki & Media -tapahtumassa.

”Avajaisten jälkeen vedettiin Jyrin kanssa ihan hirveet humalat ja painiksihan se meni. En muista kumpi voitti mutta viikko vietettiin mykkäkoulua sen illan seurauksena. En olisi ikinä uskonut että oltaisiin kyvykkäitä pyörittämään yhteistä firmaa 18 vuotta kun eka viikon jälkeen jo meinasi firma hajota erimielisyyksiin”, muistelee Jari Lipponen 18 vuoden takaisia tunnelmia Levykauppa Äxän Facebook-sivuilla.

Äxän toiminta ei kuitenkaan ole ollut pelkkää voitosta voittoon marssimista. Erityisesti Helsingissä myymälät ovat vaihtaneet tiloja useaan otteeseen. Vuodenvaihteessa Äxä sulki Helsingissä Asematunnelissa ja Vaasankadulla sijainneet liikkeensä. Nyt Helsingissä suljettujen liikkeiden tilalle on avattu uusi, laajempi myymälä Hakaniemeen. Samaan aikaan Kuopion myymälä vaihtoi uusiin tiloihin. Hakaniemen ja Kuopion liikkeet avattiin eilen ja virallisia avajaisia vietetään tänään lauantaina.

Soundi onnittelee Levykauppa Äxää! Muista, ettet ikinä hölmöile!