Kaksi arvostettua americana-artistia saapuu Suomeen – Silmien takana -klubi syventyy lauluntekemisen saloihin

Täyspitkä keikka ja syvällinen haastattelu on Silmien takana -klubin konsepti. Syksyn mittaan On The Rocksissa nähdään monta kiinnostavaa iltaa.
6.9.2023 12:46

Helsingin On The Rocks -klubilla järjestettävällä Silmien takana -klubilla on hieno konsepti: täyspitkien keikkojen lisäksi artistit kertovat illan haastattelussa muun muassa omista lauluntekemisen metodeistaan. Syys- ja lokakuussa klubille saapuu kaksi kiinnostavaa Amerikan-vierasta, modernin americanan arvostettuihin nimiin lukeutuvat David Ramirez ja Dylan LeBlanc. Molemmat heistä piipahtavat Helsingin lisäksi soittamassa myös Tampereella. Keikkapäivät löytyvät uutisen lopusta.

Kuusi albumia julkaissutta David Ramirezia on kehuttu musiikkilehdistössä runsaasti. Akustisesta ilmaisusta rikkaampaan soundiin ilmaisuaan varioiva Ramirez saapuu Suomeen yhtyeensä kanssa. Louisianasta kotoisin oleva, lokakuussa viidennen albuminsa julkaiseva Dylan LeBlanc tulee puolestaan Suomeen soolokeikoille.

– Tavoitteena on tuoda Suomeen lauluntekijöitä, jotka jatkavat Pohjois-Amerikan rikasta lauluntekijäperinnettä uudella, raikkaalla tavalla. Viime kevään onnistunut Courtney Marie Andrewsin konsertti oli upea alku, josta on hyvä jatkaa syksyllä, iloitsee Silmien Takana -klubin promoottori Mika Niemi.

David Ramirez keikalla:
Su 10.9. Silmien Takana, On the Rocks, Helsinki (mukana myös Iron Country Sisters)
Ma 11.9. G Livelab, Tampere

Dylan LeBlanc keikalla:
La 28.10. Telakka, Tampere
Su 29.10. Silmien Takana, On the Rocks, Helsinki

Silmien takana -klubin syksyn muut illat:
7.9. Anna Järvinen – Suomalaisuus
5.10. Päkä – Menestys
16.11. Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus

Lisää luettavaa