Kaksikymppisiä viettävä Barbe-Q-Barbies julkaisi uuden singlen – Come Back käsittelee läheisten menettämistä

9.5.2023 07:00

Kotimaista hard rockia esittävä Barbe-Q-Barbies viettää 20-vuotisjuhlavuottaan, jonka kunniaksi yhtyeeltä saadaan kuulla uutta musiikkia. Tuoreen, läheisten menettämisestä kertovan Come Back -singlen voi kuunnella ylempää.

– Itselle rakkaan henkilön elämän nopeaa kuihtumista on raskasta seurata, varsinkin kun kyseessä on henkilö, joka on ollut itselle kuin toinen äiti. Samalla kuitenkin on kiitollinen siitä, että on saanut pitää loppuun asti kädestä ja hyvästellä viimeisen kerran, kertoo yhtyeen laulaja Niki Westerback biisin taustoista tiedotteessa.

Yhtyeen juhlavuotta juhlistetaan myös tulevana perjantaina 12. toukokuuta juhlakeikan merkeissä Helsingin On The Rocksissa, jonne lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä 18 euron hintaan. Ovelta piletin hinta on 20 euroa.

Barbe-Q-Barbies on uransa aikana julkaissut yhteensä neljä albumia ja yhtye on nähty keikkailemassa sekä Suomessa että kotimaan rajojen ulkopuolella. Lämmittelykeikkoja bändi on tehnyt muun muassa Skid Row’lle, New York Dollsille, Hardcore Superstarille, W.A.S.P.:ille sekä Girlschoolille.

Lisää luettavaa