Kanadan poliisi otti kovat otteet käyttöön: uhkailee pikkujoululiikenteen rattijuoppoja Nickelbackilla

Nyt tarkkana siellä Kanadassa. Pikkuisen Kensingtonin kaupungin poliisilaitos laittoi kovat piippuun pikkujoulukauden autoilijoita vahtiessaan: paitsi että viranomaiset korjaavat rattijuopot talteen ja rapsauttavat näille ajokiellon lisäksi painavat sakot, he pistävät rötösherrat kuuntelemaan Nickelbackia koko matkan poliisilaitokselle. Asiasta kertoi Kanada yleisradioyhtiö CBC.

”Tietäkää, että Kensingtonin poliisilaitos on koko loppuvuoden tarkkana etsimässä niitä, jotka ovat kyllin tyhmiä ajaakseen päihtyneenä. Ja kun me saamme heidät kiinni, ja mehän saamme, tarjoamme kovien sakkojen, rikossyytteen ja vuoden ajokiellon lisäksi bonuslahjan: soitamme toimistomme Nickelback-kasettia koko matkan putkaan”, 26. marraskuuta päivätyssä tiedoksiannossa kerrotaan.

”Ja eipä kestä kiittää. Ajattelime, että jos olet riittävän typerä mennäksesi ratin taakse parin lasillisen jälkeen, pieni annos Chad Kroegeria ja kumppaneita on sinulle täydellinen lahja.”

Nämä kaverit kyllä tietävät, mistä narusta vetää. Mikähän on Suomen poliisin vastine tähän? Turvautuvatko hekin Kanadan lahjaan rockmaailmalle, vai löytyykö konstaapeleiden takataskusta jotain vielä kauhistuttavampaa? Hausmylly?