Kanye West kuvattiin Testament-paita päällään – Alex Skolnick: ”Luuleekohan se meitä joksikin uskonnolliseksi ryhmäksi”

Testament. Skolnick toinen vasemmalta.

Tämä uutinen nostaa vahvoja deja vu -fiiliksiä: 2010-luvun julkimo pitää yllään wanhan metallibändin t-paitaa, ja tuon nimenomaisen metallibändin jäsen kommentoi ilmaista mainosta happamasti. Tällä kertaa valokeilassa ovat tosin Slayerin tai Metallican sijaan thrash metal -veteraani Testament ja henkisestä romahduksestaan pikkuhiljaa toipuva Kanye West.

Blabbermouth nostaa esille Testament-kitaristi Alex Skolnickin sosiaaliseen mediaan kirjoittaman kommentin asiasta. ”Ei kai se tehnyt niin? Kyllä se vain teki. Tuo koko klaani on varmaan napannut jostain pinon vanhoja keikkapaitoja, joista on tullut nyt muotia trendikkäissä piireissä. Käsittämätöntä, että kukaan näistä popkulttuurin korppikotkista tietää, mitä nämä bändit edes ovat”, Skolnick kirjoittaa Kim Kardashianin sisarpuolen Slayer-paitaan viitaten.

”Ehkä hän vain luulee meitä joksikin uskonnolliseksi ryhmäksi. Ei olisi ensimmäinen kerta kuin niin tapahtuu. Ja minä kun luulin, ettei tämä ajanjakso voisi tulla enää oudommaksi”, kitaristi jatkaa.

Marraskuun lopussa psykoosidiagnoosinsa jälkeen sairaalasta kotiutettu Kanye West on pysytellyt noin muuten sivussa julkisuudesta. Mahtaakohan räppäri malttaa jäädä rauhassa toipumaan, mikä varmasti noin pitkälle kärjistyneessä Testament. Skolnick toinen vasemmalta. tilanteessa tekisi hyvää.