Kappaleen verran uutta Stone Temple Pilotsia julki – uusi laulaja saa nettikommenteissa osakseen yhtä lailla vihaa kuin arvostusta

21.2.2018 09:13

Stone Temple Pilots julkaisi kolmannen singlen tulevalta nimettömältä albumiltaan. Pelkästään Stone Temple Pilots -nimellä kulkeva levy tulee myyntiin 18. maaliskuuta, ja se on tietysti bändin ensimmäinen tuotos Scott Weilandin saappaisiin astuneen Jeff Guttin kanssa. Miten yleisö ottaa uuden laulajan vastaan, se nähdään sitten kiertueella.

Tähän mennessä julkaistujen singlejen perusteella fanijoukon tunnelmat ovat jakautuneet. Kun katsoo uuden kappaleen Youtube-kommentteja tai verkkomedioiden uutisen kommenttiosioita, Gutt saa niissä yhtä lailla kehuja kuin raivoakin. Jotkut eivät tietysti voi sulattaa sitä, että The X Factor -kykykilpailusta tunnetuksi tullut laulaja nähään Weilandin paikalla, mutta toisaalta tulokkaan kykyjä on mahdoton kieltää.

”Pistäkää hautakivi tämän Weiland-kopion päälle, hänen äänessään ei ole sielua ja hän vain rahastaa kuolleen miehen perinnöllä. En kuuntelisi tätä edes nurmikkoa ajaessa”, murahtaa yksi kommentoija.

”Kaunis kappale. Olemme kuulleet nyt kolme uutta biisiä, ja jokainen on ollut erilainen kuin edellinen, mutta kaikki ne ovat kuulostaneet Stone Temple Pilotsilta. Pidän tästä monipuolisuudesta! Jeff vie bändin niihin korkeuksiin kuin yhtye ansaitsee päästä, ja toisin päin. Täydellinen yhdistelmä”, kehuu toinen.

”Kivaa ja tylsää”, tokaisee kolmas.

Se on kyllä totta, että kolme tähän asti kuultua kappaletta ovat olleet keskenään ilahduttavan erilaisia. Ainakin yhtyeen säveltäjäveljekset Dean ja Robert DeLeo ovat voimissaan!

Lisää luettavaa