Stone Temple Pilots kertoi fanien kauan odottamia uutisia: yhtyeen uusi laulaja on selvillä

15.11.2017 07:22

Stone Temple Pilots on julkistanut uuden laulajansa. Yhtyeen uusi solisti on Jeff Gutt, jonka suuri yleisö tuntee parhaiten Yhdysvaltain The X Factor -kykyohjelmasta.

Uutinen julkistettiin SiriusXM-nettiradion lähetyksessä tiistaina. Aiheesta uutisoi myös Blabbermouth.

Stone Temple Pilotsin basisti Robert DeLeo kertoo kuulleensa Guttista ensi kertaa kiertäessään Hollywood Vampiresin kanssa. Nimi kantautui hänen korviinsa ensi kertaa Detroitissa.

”Jeff on sieltä kotoisin. Keikkamme jälkeen yksi muusikko sanoi minulle, että kuules, sinun kannattaisi tarkastaa tämä yksi kaveri. Se vain sattui naksahtamaan kohdilleen sillä tavalla”, DeLeo sanoo.

Gutt itse riemuitsi, että Pilotsiin pääseminen tuntuu kuin pääsisi mukaan Led Zeppeliniin. ”Koska he ovat minulle kuin Led Zeppelin”, laulaja sanoi haastattelussa.

Uusi Stone Temple Pilots -single on jo jaettu radioasemille ja tulee kuultavaksi vielä tällä viikolla. Meadow on kuulemma kappaleen nimi.

Orkesterilla on riittänyt tragedioita laulajien suhteen: bändin alkuperäinen solisti Scott Weiland kuoli yliannostukseen vuonna 2015, ja Weilandin hetkeksi korvannut Chester Bennington teki itsemurhan viime kesänä.

Lisää luettavaa