Artisti: Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots -kitaristin avioerossa rumia syytöksiä – Dean DeLeo puolustautuu pahoinpitelyväitteitä vastaan

Jos Slashin avioeroprosessi meni vaikeimman kautta, niin eipä ole Stone Temple Pilotsin Dean DeLeolla sen helpompaa. TMZ-sivusto uutisoi, että Pilots-kitaristi kieltää jyrkästi puolisonsa väitteet pahoinpitelyistä ja päihdesekoiluista. Miehen tukena on perhepiirin jäsenten todistuksia.

Stone Temple Pilots -basisti sanoo suorat sanat 1990-luvun grunge-liikkeestä – ”Kaikki käyttäytyivät snobisti tekemänsä musiikin vuoksi”

Laulajaongelmien koettelema Stone Temple Pilots on tehnyt näyttävän paluun julkisuuteen. Viime viikolla ilmestyi grunge-legendaksi useissa yhteyksissä kehutun yhtyeen uusi (järjestykseltään jo toinen bändin nimeä kantava) albumi, mutta basisti Robert DeLeon mielestä bändiin liitetty grunge-liike oli vain levy-yhtiöiden markkinointiväline.

Sex Type Thing, niinpä niin – Stone Temple Pilots sai keikalleen nimekkään vieraan, kun Johnny Depp kapusi lavalle

Tämä kiinnostanee kaikkia, jotka ovat suuntaamassa ensi kesänä Hollywood Vampiresin keikalle: Stone Temple Pilots konsertoi viime viikolla Kalifornian Santa Claritassa, ja konsertti sai ilahduttavan käänteen, kun itse Hollywoodin superjulkimo Johnny Depp asteli orkesterin seuraksi. Deppillä vahvistettu kokoonpano esitti Pilotsin oman Sex Type Thingin sekä MC5:n ikivihreän Kick Out the Jamsin. Tapauksesta uutisoi Consequence of Sound.