Karmaisevia uutisia Ginger Wildheartilta: ex-The Wildhearts-basistilta löydetty aivokasvain

23.12.2017 18:57

Michael Monroen yhtyeessäkin 2010-luvun vaihteessa vaikuttanut Ginger Wildheart kertoo sosiaalisessa mediassa oman The Wildhearts -yhtyeensä entiseltä basistilta Scott Sorryltä löytyneestä aivokasvaimesta. ”Veljeni Scott Sorry on hyvin sairas”, Ginger kirjoittaa. ”Hänellä on aivokasvain ja hän tarvitsee meidän kaikkien apua. Olkaa kilttejä ja jakakaa tätä viestiä, lähtekää mukaan ja auttakaa millä tahansa tavoin vain voittekaan.”

Sorryn hoitokulujen kattamiseksi on perustettu GoFundMe-sivu, jonka perustaja Rich Jones kertoo basistin tilasta seuraavaa: ”Tohtorit kuvailevat löydöstä noin viiden senttimetrin kokoiseksi kystakasvaimeksi, joka vaikuttaa tällä hetkellä hänen puheeseensa ja motoriikkaansa. Hän on tällä hetkellä seurannassa ja alustava leikkauspäivämäärä on 26. päivä joulukuuta. Olemme kaikki Scottin tukena ja jos joku tästä voi selvitä, niin hän, mutta tällä haavaa emme voi muuta kuin odottaa ja seurata tilanteen kehittymistä.”

Sorry liittyi The Wildheartsiin soitettuaan ensin Gingerin kanssa Brides of Destructionissa, jossa hän korvasi Nikki Sixxin. Sorry jättäytyi pois The Wildheartsin kelkasta perhesyiden takia vuonna 2012. Hän kommentoi eroaan tuolloin seuraavasti: ”Ainoa asia, jota rakastan Wildheartissa olemista enemmän on perheeni. Vanhimman poikani saaman autismi-diagnoosin jälkeen minun on tarjottava heille mahdollisimman vakaa kasvuympäristö. Valitettavasti vaadittavaan vakauteen ei sisälly mahdollisuutta esiintyä valtameren toisella puolen jossakin toisessa maassa. Niinpä jättäydyn kaikella kunnioituksella ja raskain mielin pois lempiyhtyeestäni. En vain millään kykene antamaan yhtyeelle enää sen tarvitsemaa aikaa.”

Myös Nikki Sixx on kehottanut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa ojentamaan auttavan kätensä Sorrylle.

Lisää luettavaa