Karmarockissa ukkosta, Qstock ja monet muut tapahtumat myytiin loppuun

Heinäkuun viimeinen viikonloppu oli hyvin vilkasta festivaalien aikaa.

Maj Karma -yhtyeen perinteisesti isännöimä Karmarock myytiin komeasti loppuun, mutta 2500 ihmisen juhlintaan tuli pieni särökin, kun viimeisenä esiintyneen puolalaisen Paprika Korpsin keikka keskeytyi vain muutaman biisin jälkeen. Syynä oli seutukunnan ylle noussut raju ukkosmyrsky.

Karmarock soi taas ensi vuonna Kokemäenjoen rannassa.

Ylöjärvellä jo 80-luvun alkupuolelta järjestetty Räikkärock jää puolestaan muistojen joukkoon. Kolmenkymmenen vuoden ajan soinut festivaali järjestettiin viimeistä kertaa lauantaina 28.7. ja lavalle nousivat muun muassa The 69 Eyes sekä Eppu Normaali.

Hiphop-festivaali Pipefest puolestaan keräsi Himokselle uuden ennätysyleisönsä. Aikavälillä 26.-28.7. Jämsän läheisyyteen keräytyi noin 23000 festivaalivierasta.

Tapahtumassa esiintyivät ulkomaisista nimistä muun muassa *B.o.B*, Looptroop Rockers ja Adam Tensta. Kotimaisia nimiä listalta löytyi kuutisenkymmentä.

Huikeaa menestystä helteisenä viikonloppuna nauttivat myös Oulun Qstock ja Kuopion RockCock, jotka olivat myös loppuunmyytyjä. Oulussa juhli noin 28000 festivaalivierasta ja Kuopiossakin saavutettiin 20000 ihmisen rapapyykki.

Suorastaan mahtavaa meininkiä, ei voi muuta sanoa!