Miehet ovat koiria talutushihnassa Kärmes-yhtyeen videolla – Tärähtäneen koiranaisen ensiesitys Soundissa nyt!

Turkulainen rockbändi Kärmes esittelee uuden singlensä sopivasti tärähtäneen musiikkivideon kera. Mukana myös Lotta-Lucia Laineen mielipide parhaista koiraroduista.
28.3.2024 08:59

Miehet läähättävät talutushihnassa ja nainen ottaa aurinkoa lumihangessa. Jep, ei ole ihan normaalein meno Kärmes-yhtyeen Tärähtänyt koiranainen -videolla. Katso video yläpuolelta.
Turkulainen rockyhtye kuvailee uuden singlensä kertovan ”burn outista ja rajojen asettamisesta” ja siitä ”onko loppuunpalamisen syy muiden vai itsensä asettamien vaatimusten seurausta.”

Turkulainen, klassisen rockin ja melodisen punkin nimiin vannova Kärmes julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa. Yhtyeen laulaja Lotta-Lucia Laine on taidemaalari, joka vastaa myös Kärmes-julkaisujen kansitaiteesta. Tärähtänyt koiranainen -videon hän on tehnyt yhdessä Elina Hämäläisen kanssa.

Soundin pyynnöstä Lotta-Lucia Laine vastasi biisin kirvoittamaan haastavaan kysymykseen:
Top 3 -koirarodut?
– Husky, rottweiler ja kultainennoutaja. Ne löytyy omasta koirasta, joka on samaan aikaan sekä mahtavin että haastavin eläin mitä oon ikinä tavannut. Se on älyttömän viisas ja energinen tyyppi jota ei paljon ihmisen miellyttäminen kiinnosta. Siinä on itsenäinen ja ”omaa laumaansa” rakastava elukka samassa paketissa. Mix rodut lähtökohtaisesti kiinnostaa enemmän, koska ne on todennäköisemmin terveempiä kuin jalostetut koirarodut, Laine kertoo.

Kärmes. (Kuva: Elina Hämäläinen)

Lisää luettavaa