Keikalle artistin olohuoneeseen? RinneRadio julkaisee Kylmäverisesti sinun -tunnusmusiikit

RinneRadio

Elektrojazzin mestaripumppu RinneRadio aktivoituu ep:n ja neljän erikoiskeikan myötä. Ep-julkaisu liittyy vuosituhannen alussa nähtyy tv-sarjaan Kylmäverisesti sinun, johon yhtye teki tunnusmusiikin. Julkaisuun sisältyy ohjelman tunnussävelmät sekä tuore remix.

– Kylmäverisesti-musa on soinut päässäni sitkeästi sarjan esityskausien jälkeenkin. Vuosien varrella jaksoja on lähetetty uusintoina monen monta kertaa, ja ihmiset ovat kyselleet, mistä tuota musiikkia voi kuulla. Biiseissä kuuluu ajan kuva, mutta ne tuntuvat silti myös tuoreilta ja ajattomilta, yhtyeen nokkamies Tapani Rinne toteaa.

RinneRadio soittaa neljän erikoiskeikan sarjan 6.–9.9. Tapani Rinteen olohuoneessa Helsingin Punavuoressa.  Lippuja keikoille voi ostaa täältä.

– Asumme entisessä metallipajassa, ja tuntuu kivalta ottaa yleisö kotiin ja kokea tiivis tunnelma yhdessä. Intiimi ympäristö heijastuu konsertin luonteeseen, ja onhan se muusikon kannalta myös mukavaa, kun on lyhyt keikamatka ja se, että kiertueen kaikki esiintymiset ovat samassa paikassa, Rinne hymyilee.