”Keikoilla on toki sijaa nostalgialle, mutta studiossa ei” – Europe julkaisi uuden levynsä nimikkokappaleeseen tehdyn videon

Walk The Earth on ruotsalaisen hard rock -veteraanin yhdestoista studioalbumi.

https://youtu.be/5Ij5frweOfw

Europe julkaisee uuden pitkäsoittonsa Walk The Earth 20. lokakuuta. Ensimmäisenä singlelohkaisuna julkaistuun nimikkokappaleen kylkeen on tehty nyt myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Patric Ullaeus, joka on tehnyt videoita muun muassa Dimmu Borgirille, Lacuna Coilille ja In Flamesille.

80-luvun hittikappaleistaan kuten The Final Countdown, Carrie ja Rock Tonight tunnetun yhtyeen nokkamies Joey Tempest sanoo uuden levyn jatkavan samaa rajojen kokeilua ja musiikillisen universumin tutkimista, jota se on tehnyt siitä lähtien, kun yhtye julkaisi paluulevynsä Start From The Dark vuonna 2004.

”Europen keikoilla on toki sijaa nostalgialle, mutta studiossa ei. Jokainen levy on reaktio edeltäjäänsä, uusi seikkailu. Rockbändin musiikin täytyy jatkuvasti liikkua, haastaa ja kehittyä tai muuten bändistä tulee nostalgia-akti. Olemme ylpeitä historiastamme ja aiemmista levyistä, mutta emme pysty toisintamaan niitä, vaikka haluaisimmekin. Olemme nyt eri bändi kuin silloin”, Tempest toteaa.