Keith Richards kommentoi Elton Johnin jäähyväisiä hivenen, öh, piikikkäästi – ”Vietettyäsi kolme vuotta Eltonin kanssa tien päällä, sinäkin haluaisit eläköityä”

Kommenteillaan viime aikoina muun muassa Taylor Swiftiä ja Mick Jaggeria tölvinyt Keith Richards heittää tällä kertaa kuittia itsensä Sir Elton Johnin suuntaan. Kitarajumalalta kyseltiin nimittäin hiljattaisessa The Telegraphin haastattelussa mielipidettä Johnin hiljattaisessa eläköitymisilmoituksesta ja kolmen vuoden jäähyväiskiertueesta ja vastaus oli, noh, hyvin richardsmainen: ”Vietettyäsi kolme vuotta Eltonin kanssa tien päällä, sinäkin haluaisit eläköityä. Uskon siis häntä.”

Vaikka Richardsilla ja Johnilla onkin ollut männä vuosina omat erimielisyytensä, ei Richards kommenteistaan huolimatta kanna vanhalle kiistakumppanilleen kaunaa. ”Hän on rakastettava vanha kullannuppu”, mies sanoo.”Hän on pehmentynyt ikääntyessään.” Kysyttäessä mahtaisiko Richards kaivata Johnia tämän lyötyä hanskat naulaan, vastaus on kuitenkin kaunistelematon: ”En lainkaan.”

Ehtipä Richards ottaa haastattelun tuoksinassa kantaa myös nykyisiin reseptilääkkeisiin, joita mies ei tuntuisi pitävän juuri minään. ”Nykypäivän huumeet eivät ole kiinnostavia”, Richards toteaa viitaten alpratsolaamin kaltaisiin reseptilääkkeisiin. ”Ne ovat hyvin laitostettuja ja pliisuja. Ja olen joka tapauksessa kokeillut jo niitä kaikkia.”

Tätä nykyä raitis rock-legenda kertoo ettei ole juonut sitten joulun. ”En väitä, että olisin lupunut päänsekoittajista kokonaan”, Richards tarkentaa ja lisää: ”Puolen vuoden sisällä saatan alkaa taas käyttää niitä. Nyt  en ole kuitenkaan koskenutkaan niihin kahteen kuukauteen.”