”Onnea matkaan, tyttö. Nauti kun olet vielä pinnalla” – Keith Richards laukoo mielipiteitään nykypoppareista

Keef ei usko Taylor Swiftin uran olevan kovin pitkäkestoinen.
2.3.2018 10:23

Jos johonkin voi tässä maailmassa luottaa, niin siihen, että vanha kettu Keith Richards sanoo mitä ajattelee – niin hyvässä kuin pahassa. Hiljattain Wall Street Journalille antamassaan haastattelussa Keef tölväisi muun muassa kollega Mick Jaggeria jo siihen malliin, että katsoi parhaaksi pyytää sanomisiaan anteeksi, mikä on jo hyvin harvinaista.

Samaisessa haastattelussa Richards laukoi myös mielipiteitään nykypäivän poppareista. Rokkipappa on muun muassa sitä mieltä, ettei Taylor Swiftin ura ole kovin vakaalla pohjalla, vaikka tämä juuri nyt nauttiikin suurta suosiota.

”Onnea matkaan, tyttö. Nauti kun olet vielä pinnalla”, Keef murjaisee.

Richards osaa kuitenkin jakaa myös kehuja. Veteraanin hyväksynnän saavat muun muassa Ed Sheeran ja erityisesti Lady Gaga, joka onkin nähty männävuosina Rolling Stonesin kanssa lavalla yhdessä.

”Lady Gaga on hyvä, hän on oikea lahjakkuus. Hei, jos Tony Bennett pitää hänestä, mikä minä olen sanomaan hänelle vastaan?”

Richards kuitenkin lisää, ettei hänen mielipiteitään kannata ottaa turhan vakavasti eikä hän halua tai pysty vanhana jääränä laittamaan nuoria artisteja paremmuusjärjestykseen.

”Enkä sitä paitsi koskaan oikeastaan pitänyt popmusiikista. Jopa silloin kun minusta tuli popmuusikko, kuuntelin bluesia ja jazzia. Hitit eivät kiinnostaneet minua”, Richards tuumaa.

Lisää luettavaa