Keith Richards naljaili haastattelussa poikkeuksellisen häijysti Mick Jaggerille – joutui pyytämään julkisesti anteeksi

1.3.2018 08:47

Keith Richards vieraili hiljattain Wall Street Journalin haastateltavana, ja kuten vanhan ruttunaaman kanssa on tapana, sanomistahan siitä seurasi. Tosin Rolling Stones -fanit saivat kuulla myös hyviä uutisia.

Richards nimittäin kertoi yhtyeen valmistelevan pikkuhiljaa uutta albumia, joka olisikin orkesterin ensimmäinen omasta tuotannosta koostuva studiolevy 13 vuoteen. Richards ei kuitenkaan antanut levylle järin tarkkaa aikataulua: tulee kun on tullakseen, kitaristi sanoo.

”Kuulostan nyt vähän Trumpilta, että ’kyllä se vielä tapahtuu, olkaa huoleti’, mutta onhan se vielä alkuvaiheessa. Meillä on jonkun verran varsin mielenkiintoista musiikkia valmiina. Meidän on toisaalta vaikeampi säveltää, kun vietämme aikaa kaukana toisistamme, mutta siinä on myös omat etunsa, kun voimme lähestyä aihetta erilaisesta näkökulmasta”, Richards kertoo.

Kitaristin mukaan yhtye on viettänyt parin viimeisen vuoden aikana kolme viikkoa studiossa ideoita kasaten. Ei mikään häikäisevä työskentelytahti, mutta jotain kuitenkin.

Haastattelun skandaaliosaston kimppuun päästiin, kun Richards naljaili – eittämättä ilkeästi – Mick Jaggerille tämän isyydestä. 74-vuotias Jagger tuli kaksi vuotta sitten kahdeksatta kertaa isäksi, ja Richards veisteli, että eiköhän olisi jo aika napsaista johdot poikki.

”Mick on himokas vanha paskiainen. Olisi jo aika katkaista putket, eihän tuon ikäisenä kannata tulla enää isäksi. Lapsiparat!” Richards sanoi.

Liekö mies saanut kiukkuisen puhelun Jaggerilta jälkikäteen, vai ymmärsikö Keef itse puhuneensa ohi suun, mutta hän julkaisi eilen Twitterissä julkisen pahoittelun kommenttinsa johdosta. ”Kadun syvästi Wall Street Journalissa julkaistuja puheitani Mickistä, ne olivat täysin asiattomia. Olen tietysti pahoitellut hänelle myös henkilökohtaisesti”, Richards kirjoittaa.

Lisää luettavaa