Kesäfestarit ovat amatööreille – Svart Fest juhlitaan, kun vuosi on pimeimmillään ja kylmimmillään

26.11.2018 13:34

Tammikuussa mennään taas. Svart Records järjestää vuodenvaihteen jälkeen kolmatta kertaa nimikkofestivaalinsa, ja tapahtumapaikkoina ovat Helsingin Ääniwalli 4.1. sekä Tampereen Klubi 5.1. Ulkoilmafestarit olisivatkin olleet talvella vähän tyly ajatus.

Konserttien esiintyjinä nähdään Oranssi Pazuzu- ja Dark Buddha Rising -yhtyeiden jäsenistä koostuva Atomikylä, entisten Circle-muusikoiden muodostama Pelagos, Throat ja Callisto. Iltojen levymusiikista vastaa Svartin oma dj Mustat levyt. Ennen Tampereen-konserttia järjestetään mös perinteinen Svartin ja Klubin levybrunssi, jossa on tarjolla sekä ruokaa että levyjä.

”Ensimmäiset Svart Festit järjestettiin pari vuotta sitten Helsingissä ja Jyväskylässä, viime vuonna vuorossa olivat Tampere ja Turku, joten on luonnollista, että perinnettä jatketaan ensi vuonnakin. Ja kun yhtiömme täyttää 10 vuotta, voimme juhlia syystä kaksin verroin”, Svart Recordsin Tomi Pulkki kertoo tiedotteessa.

”Tulemme lähiviikkojen aikana täydentämään illan ohjelmaa erilaisin poikkitaiteellisin keinoin ja ilmoittelemme ennen vuoden vaihdetta myös muista juhlavuoden erikoisuuksista ja tapahtumista.”

Ennakkoliput Tampereen-iltaan tulevat myyntiin 26.11. ja Helsingin Ääniwalliin 29.11. Ennakkoliput keikoille myy Tiketti. Pääsylippujen hinnaksi on määritelty 18,50 euroa.

Lisää luettavaa