Ketä naislaulajaa Bruce Dickinson arvostaa kaikkein eniten? Iron Maiden -solisti nimeää suosikkinsa

Brandon Nagy / Shutterstock / AOP

Yhdysvaltoja itsekseen kiertävä Bruce Dickinson vastaili 27. tammikuuta yleisön kysymyksiin kaikenlaisista aiheista, ja yksi kysymys koski Iron Maiden -keulakuvan suosikkia naislaulajien joukosta. Sellainen löytyikin saman tien, ja tässä suhteessa Bruce näyttää arvostavan vanhaa liittoa. Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Dickinsonin ykkösnimeksi kohoaa Heart-yhtyeen toinen johtohahmo Ann Wilson. Ilmeisesti myös Janis Joplinilla on erityinen paikka Brucen sydämessä, mutta mitä puhtaaseen laulutaitoon tulee, Wilson kohoaa korkeimmalle.

”Hänellä ei ole samanlaista karismaa, pahamaineisuutta tai mitä se nyt onkaan, mitä joltakulta Janis Joplinin kaltaiselta artistilta löytyy, hän on tasaisen taitava kaikin tavoin. Upea ääni, loistava folklaulaja, fantastinen metallisolisti, virheetön tekniikka”, Dickinson sanoo.

Heart tunnetaan parhaiten folkrock-kokoonpanona, mutta Wilson tulkitsee mielellään myös raskaampaa rockia. Vuonna 1992 hän oli mukana esimerkiksi Alice in Chainsin Sap-ep:llä. Tässä Wilson esittelee hieman Led Zeppelin -taitojaan: