Keuhkolaajentumaa sairastava Ozzy Osbourne pysyttelee koronaviruksen välttääkseen kotona – rakensi puutarhaansa ammuskeluradan

13.3.2021 18:39

Black Sabbathista ja mittavalta soolouraltaan tunnettu Ozzy Osbourne on varustanut puutarhansa ammuskeluradalla saadakseen ajatuksensa pois heikentyneestä terveydentilastaan.

”Minulla on uusi harrastus. Ammuskelen ilmakiväärillä puutarhassa. Pyssy toimii ilmanpaineella, se ei ole siis oikea ase. Se on hauskaa. Se saa ajatukseni muualle”, Ozzy selvittää The Sunin haastattelussa.

”Kun olen kotona, huolehdin pystynkö enää koskaan kävelemään kunnolla tai esiintymään. Minulla täytyy olla jotain, jolla saan ajatukseni pois minusta”, mies jatkaa.

”Minulla on sellainen etäisyysmittarikin”, Ozzy lisää. ”Se on hämmästyttävää. Vitun hienoa. Olen hyvä ampumaan. Osun keskelle maalitaulua. Se on ollut mukavaa. Olen miettinyt melodioita.”

Viime vuoden lopulla Ozzy kertoi GQ Magazinelle kärsivänsä hengitystiesairaudesta, joka nostaa hänen riskiään sairastua vakavaan keuhkokuumeeseen, varsinkin mikäli hän sattuisi saamaan Covid-19-tartunnan.

”Minulla on keuhkolaajentuma, joten jos saan viruksen, olen kusessa”, Ozzy totesi.

”Käytän maskia jos menen ulos, mutta en tykkää sen pitämisestä, joten en pahemmin käy missään. Albumini tuottaja [Ordinary Man -levyn äänitykset luotsannut Andrew Watt] sai viruksen”, Ozzy jatkaa. ”Soitin hänelle joka päivä, ja hän sanoi, ettei hän voinut nukkua, sillä heti kun hän nukahti hän lakkasi hengittämästä. Hän ei ole enää sama henkilö… Se on kuin kaikilla, jotka ovat käyneet lähellä kuolemaa: hänestä on tullut elämän suhteen varovaisempi. Kaksi lastenlastani sai sen, eikä heistä huomannut mitään. Se vain kimposi heistä.”

Lisää luettavaa