Keväällä ilmestyy jälleen huomionarvoinen musiikkikirja: Alexi Laihon tarina pakataan kansien väliin

AOP

Johnny Kniga -kustantamo julkisti kevään julkaisukataloginsa, ja mukana on metalliyleisöä satavarmasti kiinnostava teos: Soundistakin tutun Petri Silaksen toimittama Alexi Laiho – Kitara, kaaos & kontrolli, jossa kerrotaan Children of Bodom -johtajan tarina.

”20 vuotta sitten perustetun Children of Bodom –yhtyeen nokkamies Alexi Laiho kertoo 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi vaiherikkaasta urastaan kaiken. Teos soi Laihon äänellä, yhtä tinkimättömänä ja särmikkäänä kuin hänen kitaransa”, kirjasta kirjoitetaan tiedotteessa. Ja jos kaikki aiotaan kertoa, niin asiaa varmasti riittää: Laihon mielenterveys- ja päihdetaistelut, Bodomin kokoonpanomuutokset Roope Latvalaa myöten, komea suosion nousu Yhdysvalloissa…

400-sivuisen kirjan tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu, mutta eiköhän tieto siitäkin pian ilmaannu. Kustantamon katalogin voi tarkastaa esimerkiksi täältä. Räppäreillekin on tiedossa sellaista jännittävää, että julkaisulistalla on myös Venla Pystysen toimittama Mercedes Bentso -kirja. Varmasti räväkkää tarinaa siinäkin!