Kid Rock muistelee pilaksi osoittaunutta senaattorikampanjaansa: ”Siitä alkoi tulla todellista, mikä oli hieman pelottavaa”

On se vekkuli.
12.11.2017 20:52

Aiemmin tänä vuonna kulmakarvojen kohotuksia ja epäuskoisia ynähdyksiä taloudessa jos toisessakin aiheuttanut tieto rap-rock-suuruus Kid Rockin aikomuksista pyrkiä Yhdysvaltain senaattiin osoittautui pilaksi/mainoskikaksi. Mies myönsi vedätyksen taannoin Howard Sternin radio-ohjelmassa, mutta palasi asiaan tuoreessa Billboardin haastattelussa, jossa mies muun muassa toteaa lehdistön harhauttamisen olleen erityisen mieluisaa toimintaa.

”Se saattaa olla yksi typerimmistä jutuista joita olen tehnyt, mutta se oli helvetin hauskaa”, mies hekottelee. ”Osa jutuista oli ihan uskomattomia. Siitä alkoi tulla todellista, mikä oli hieman pelottavaa. Tarkoitan, etten oikein ymmärrä ihmisiä jotka katsovat Kid Rockia ja ajattelevat: ’Jep, siinä on selvää senaattoriainesta…’ mutta se oli hauskaa monessakin mielessä.”

”Lehdistö otti asiasta ilon irti, kuten heillä on tapana. Tällä kertaa ajattelin, että aion hieman pilailla heidän kustannuksellaan. Väitimme, että olemme asian kanssa tosissamme, mutta en tietenkään pyrkinyt senaattiin. Sumutimme kaikkia. Meillä oli todella hauskaa. Aina kun teimme jotain, oli ratkiriemukasta katsella lehdistön menettävän järkensä asian tiimoilta. Emme meinanneet välillä saada naurua loppumaan.”

Vedätyksen jatkuessa yhä pidemmälle, vitsistä perillä olevatkin tahot alkoivat epäillä miehen todellisia tarkoitusperiä.

”Yksi tyyppi, joka oli mukana kuviossa, ja heitä oli vain kourallinen, soitti minulle reilun parin kuukauden jälkeen ja kysyi: ’Jäbä, oletko tämän kanssa ihan tosissasi?’ ja olin ihan että: ’Mistä helvetistä oikein puhut? Olit mukana kun juonimme koko kuvion! Olit yksi sen suunnittelijoista!”

”Sain puheluja ja kirjeitä ympäri maailmaa ja ihmiset halusivat todella auttaa minua, he todella uskoivat että voisin päästä läpi ja saada aikaan muutoksia. Kuvernööreistä ja Valkoisen talon ylimmistä virkamiehistä aina paikallisiin johtajiin ja naapureihin saakka.”

Vaikka hauskaa riitti, mies kuitenkin myöntää, ettei tiedä millaisia seurauksia tempaus saattaa vielä tulevaisuudessa poikia.

Lisää luettavaa