Kid Rock paljasti puheet senaattiin pyrkimisestä pelkäksi mainoskikaksi – ”Eikö kukaan muka tajunnut sitä?”

Se olikin liian "hyvää" ollakseen totta...
24.10.2017 18:23

Kid Rockin puheet Yhdysvaltain senaattiin pyrkimisestä ovat paljastuneet pelkäksi markkinointikikaksi. Rock myöntää Howard Sternin radio-ohjelmassa vieraillessaan asian olleen vain vitsi, jota hän itse ruokki ja vei niin pitkälle kuin pystyi: hän jopa kasasi ”kampanjalleen” nettisivut.

”En vitussa ole menossa senaattiin. Lasketko leikkiä? Eikö kukaan muka tajunnut sitä? Minulta on tulossa uusi levy ja lähden myös kiertueelle!” Rock paljasti Sternille.

Hän sanoo taustavoimiensa kuitenkin jossain vaiheessa pohtineen, josko tämän pitäisikin ihan oikeasti pyrkiä senaattiin. Varsinkin sen jälkeen, kun huhut ottivat tuulta alleen ja aiheesta innostui muun muassa senaattori Mitch McConnell. Rock sanoo kuitenkin torpanneensa kaikki ajatukset oikeasti politiikkaan hyppäämisestä, mutta lensi kuitenkin niin pitkälle kuin huhujen siivet vain kantoivat.

Kid Rock julkaisee siis 3. marraskuuta Sweet Southern Sugar -albumin ja lähtee sen tiimoilta kiertueelle. Senaatissa häntä ei toistaiseksi tulla näkemään, mikä ei välttämättä ole mikään suuri menetys.

Lisää luettavaa