Kiehtovan M:n tarina etenee – Ensiesityksessä uusi video

https://youtu.be/8TPr8pWvXBc

Löydätkö tästä musiikista Susanne Sundføria ja Juice Leskistä? Ensiesityksessä M:n kiehtova uusi laulu ja video.

Pari kuukautta sitten ihastelimme M-nimeä tottelevan artistin Kaarina-biisiä ja kyselimme, mistä oikein on kysymys. Selvisi, että tämä kiehtovan utuista suomenkielistä musiikkia tekevän yhtyeen nokkamiehinä toimivat kuhmolaislähtöinen Minja Koski (laulu, sävellys, sanoitus) sekä Miikka Ahlman (tuotanto).

M:n kovasti kuhinaa herättäneet ensibiisit ja -keikat alkavat kantaa hedelmää, sillä yhtye on solminut levytyssopimuksen Solina Recordsin kanssa. Ja nyt Soundin ensiesityksessä päästään ihastelemaan Lampi-kappaletta sekä Sami Sänpäkkilän siihen ohjaamaa tunnelmallista videota. Se löytyy yltä.

”Ollessani pieni, eräs tyttö yritti hukuttautua lampeen discopaikan edessä Kuhmossa.”

Lampi-kappaleesta Minja Koski kertoo mystisesti: ”Ollessani pieni, eräs tyttö yritti hukuttautua lampeen discopaikan edessä Kuhmossa.”

M:n albumi on ilmestyy 22.9. ja sitä ennen on tulossa vielä pari singleä. Artisti itse tarjoaa musiikkinsa referensseiksi Susanne Sundføria, Leevi And The Leavingsia, Katri-Helena ja Juice Leskistä. Erikoinen yhtälö, mutta eipä ole ihan tavallisimmasta päästä M:n hieno musiikkikaan.

Jäämme kiinnostuneina odottamaan jatkoa.

Lampi-kappaleella taikojaan tekevät:

Tuotanto, äänitys, miksaus, ohjelmointi: Miikka Ahlman
Sävellys, sanoitus, laulu, huilu: Minja Koski
Piano ja kitara: Jussi-Pekka Parviainen
Basso ja äänitys: Simo Saukkola
Klarinetti ja saksofoni: Matti Rouvali