Kiinnostava huutokauppa vireillä: myynnissä Stam1nan erikoisbasso, tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen

Huomio kaikki bassokitaroiden ja hyväntekeväisyyden ystävät! Tiedote kertoo, että Stam1na ja Panimoyhtiö Tuju suunnittelevat huutokauppaa, josta joku onnekas & varakas voi hommata itselleen komean bassokitaran. Myynnissä on Stam1nan ja Tujun yhteisen Mosh & Go -olutmerkin mukaan nimetty spesiaalibasso, joka oli Kai-Pekka Kangasmäen käytössä Stam1nan viimeisimmällä kiertueella.

Huutokauppa järjestetään Huutokaupat.com-palvelussa, ja kauppaa tehdään 12. lokakuuta klo 21 saakka. Tällä hetkellä viimeisin tarjous näyttää olevan 500 euroa. Mielenkiintoista nähdä, kuinka korkealle summa viikon edetessä nousee.

Kaupasta sadut tulot lahjoitetaan Suomen Punaisen Ristin hallinnoimille Nuorten turvataloille. “Nuorten turvatalot on Punaisen Ristin alla oleva toimija, joka auttaa nuoria ja läheisiä elämän eri tilanteissa. Nuorten turvatalot tarjoaa muun muassa tilapäismajoitusta nuorille, keskusteluapua nuorille ja läheisille elämän eri kriiseissä sekä tukea itsenäistymiseen sitä tarvitseville nuorille. Avusta vastaavat koulutetut ammattilaiset. Lisäksi turvatalot tarjoavat vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisille ja vahvistaen nuorten osallisuutta”, SPR kertoo.