”Kiitos, että toit niin paljon iloa soitollasi” – James Hetfield, Joe Bonamassa, John 5 ja monet muut muistavat edesmennyttä Lynyrd Skynyrd -kitaristia

Viikonloppuna menehtynyt Gary Rossington oli viimeinen elossa ollut alkuperäinen Lynyrd Skynyrd -jäsen.
6.3.2023 17:29

Lynyrd Skynyrdin viimeinen elossa ollut alkuperäisjäsen kitaristi Gary Rossington menehtyi viime viikonloppuna. Hän oli kuollessaan 71-vuotias.

Suru-uutisen levittyä ovat lukuisat Rossingtonin kollegat ovat edesmenneelle kitaristille muistokirjoituksia sosiaalisessa mediassa. Muun muassa suureksi Lynyrd Skynyrd -faniksi tunnustautunut Metallican James Hetfield muisti Rossingtonia jakamalla bändin Instagram-tilillä kuvan, jossa Hetfield ja Rossington ovat yhdessä lavalla Metallican 30-vuotisjuhlakonsertissa vuonna 2011. Rossington esitti keikalla Lynyrd Skynyrdin Tuesday’s Gone -kappaleen yhdessä Metallican, Alice in Chainsin Jerry Cantrellin, Corrosion of Conformityn Pepper Keenanin sekä ex-Faith No More -kitaristi Jim Martinin kanssa.

”Lepää rauhassa, veli. Kiitos, että toit niin paljon iloa soitollasi ja biiseilläsi minulle yhdessä kaikkien aikojen suosikkiyhtyeessäni”, Hetfield kirjoittaa kuvan saatteeksi.

Omia muistokirjoituksiaan Rossingtonille ovat somessa julkaisseet myös muun muassa Joe Bonamassa, John 5, Zakk Wylde, David Ellefson, Phil Campbell, Neal Schon sekä Doug Aldrich.

Lisää luettavaa